Bandai Namco toont twee baasgevechten van Code Vein in nieuwe trailers

Bandai Namco heeft in de afgelopen tijd veel getoond van Code Vein, waaronder baasgevechten, personages en diverse wapens. De release staat op 27 september en de uitgever gaat vrolijk verder met meer beelden tonen van de game. Dit keer krijgen we twee baasgevechten voorgeschoteld die erg van elkaar verschillen.

Het eerste gevecht speelt zich af in een ijzig en koud gebied. Deze moeilijke vijand ziet er zelf uit als een mechanisch zwaar bepantserde ridder die daarnaast ook een soort jetpack heeft. Hij ziet er wat log uit, maar brengt waarschijnlijk wel veel schade per klap toe.

Het tweede gevecht draait om een katachtige vijand en die gebruikt vuuraanvallen. Met haar dodelijke klauwen kan ze snel uithalen, maar ze weet zichzelf ook staande te houden met magische spreuken. Hieronder kan je beide baasgevechten bekijken.

Boxshot Code Vein

Code Vein

Releasedatum:
27-09-2019
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Bandai Namco
Ontwikkelaar:

Anoniem reageren

Je hebt niet ingelogd op PSX-Sense, heb je wel een account? Dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? Klik hier om te registreren of post anoniem hieronder.

2 reacties

 1.    1662 XP
  True RPGGamer's avatar

  Al 4 verschillende characters gemaakt ( bijelkaar 4 uur overgedaan) voor als de volledige game uitkomt kan ik meteen beginnen met de game zelf! Wel fijn dat dat mogelijk is. Momenteel al 8x de queens knight verslagen ( 1x met hulp en 7x zonder hulp van een character) laat de demo update maar komen met de extra moeilijke dungeon!!!

 2. Anoniem -     
  35.245.208..xxx's avatar

  Wanneer brengen ze nou de update uit voor de demo?
  Wil zo graag met een vriend spelen, coop was in de gesloten beta ook erg leuk.

Code Vein demo krijgt binnenkort enkele updates
De nieuwe Code Vein trailer pakt uit met een indrukwekkend eindbaasgevecht
Code Vein demo is nu beschikbaar