Het voelt bijna aan als een droom: de Final Fantasy VII Remake komt er en de release komt steeds dichterbij. Denk van het nieuwe combat-systeem wat je wil, maar het is moeilijk te ontkennen dat de game er wel keer op keer fantastisch uit ziet. Ook in deze nieuwe trailer, die op de TGS 2019 wordt getoond, is dit niet anders. De nieuwe trailer geeft ons voor een kleine drietal minuten weer een nieuwe kijk op al het goeds dat ons te wachten staat binnenkort.

De trailer focust zich vooral op de agenten van de Shinra Corporation, waarbij verschillende bekende gezichten opduiken: Reno, Rude en President Shinra worden voor het eerst opgemerkt, maar uiteraard stralen hoofdrolspelers Cloud, Tifa en Aerith ook opnieuw. Verder zien we ook wat minigames opduiken en we krijgen een korte introductie op Don Corneo, dus bereid je maar alvast voor op “die” scène.

De eerste episode van de Final Fantasy VII Remake staat op de planning voor 3 maart 2020. Hoeveel episodes de volledige game zal tellen, is tot op heden nog niet bekend. Wij kregen overigens ook de kans om de game onlangs in actie te zien, het verslag daarvan kan je hier nalezen. De nieuwe trailer check je alvast hieronder: