Bovenstaande screenshot is natuurlijk waar we het allemaal voor doen, die flinke batch aan legendary loot in Borderlands 3. Op PCGamer heeft redacteur James Davenport dan ook al een soort van glitch gepost over hoe je heel veel legendary loot kunt verzamelen. Er is namelijk een kleine loot farm op Eden-6 aanwezig waar een gegarandeerde spawn van een Loot Tink heel veel moois achterlaat.

James schrijft dat hij een kwartier kwijt was met drie runs en zo’n 15 nieuwe legendaries mee naar huis nam. Dit is volgens hem ongeveer net zoveel als wat hij tijdens zijn eerste campaign run bij elkaar heeft weten te sprokkelen. Hij meldt ook dat wanneer je van deze methode gebruik wilt maken, er wel enige haast bij geboden is, want het is natuurlijk een kwestie van tijd tot Gearbox Software dit gaat patchen.

De looter tink bevindt zich bij Jakob’s Estate op Eden-6 en je dient hem meteen aan te pakken met een hearty shock damage wapen alvorens de andere bandits je te pakken krijgen. Alhoewel hij probeert weg te rennen, moet je achter hem aan blijven gaan en zodra je hem uitgeschakeld hebt krijg je een mooie zak met loot. Hier zitten veel legendaries in en een paar paarse unieke wapens, erg netjes dus.

Dit kun je vervolgens telkens opnieuw doen door naar Jakob’s Estate fast travel punt te gaan en het vervolgens op repeat te spelen. Check zijn uitleg en video walkthrough hier via PCGamer.