Het is al bekend dat Insomniac Games ondertussen deel uitmaakt van Sony, maar nu is er nieuws naar buiten gekomen dat we nog niet wisten omtrent deze overname. Sony’s Worldwide Studios president Shuhei Yoshida liet in een interview met Inside Games weten dat Sony over de rechten beschikt van alle titels die door Insomniac zijn gemaakt, dus ook de Microsoft-exclusive Sunset Overdrive.

Er werd dan ook aan Yoshida gevraagd wat er staat te gebeuren met de IP in de toekomst. De grote baas van Sony Worldwide Studios moest hierom lachen en liet weten dat Insomniac een sterke ontwikkelaar is en het enige dat hij kon zeggen hierover, was dat hij uitkeek naar de toekomstige titels van het team. Dit is een neutraal antwoord, maar Yoshida zegt ook geen nee tegen eventuele Sunset Overdrive-games.

Xbox One- en pc-bezitters die Sunset Overdrive hebben gespeeld waren in ieder geval erg enthousiast over het spel en zij zagen dan ook graag een vervolg verschijnen. Het is dus heel goed mogelijk dat deze er zal komen, maar dan op een PlayStation-platform. Het is tevens mogelijk dat het eerste deel opnieuw zal worden uitgegeven op de PlayStation 4, dan wel PlayStation 5.