Vanaf vandaag introduceert Rockstar de eerste van tien nieuwe Legendary Bounties voor Red Dead Online. Dit zijn de, zoals de naam al verklapt, meest legendarische, beruchte en gevaarlijke bounty targets in alle vijf staten van de game. Het betreft een verzameling aan de ergste fraudeurs, dieven, moordenaars en meer die actief zijn in Red Dead Online. Alleen gaan is een optie, maar ons advies is dat je een maat meeneemt die je vergezelt in het pakken van dergelijke doelwitten.

Je eerste doelwit is Barbarella Alcazar, de leider van de bloeddorstige gang Del Lobos en het gerucht gaat dat zij verscholen zit in New Austin. Je dient haar voor 23 september bij de sherrif te brengen om een mooi bedrag te ontvangen. Mocht zij onderweg toch sneuvelen? Dan is het bedrag minder, maar alsnog de moeite waard. Meer informatie over deze nieuwe content check je via de Rockstar Newswire.

De nieuwe update brengt ook een ander, niet zo’n fijne verandering, met zich mee. Deze verandering wordt door de community niet goed ontvangen en gaat over het ingrijpend aanpassen van zelfgemaakte personages. De structuur van gezichten is plots anders en in veel gevallen is er minder vorming in de jukbeenderen of zijn gezichten plots enorm verbreed. Op Reddit bestaat hier inmiddels al een thread over en gebruikers zijn dan ook niet zo blij met de plotse verandering.

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van personages die door een update plots verbouwd zijn. Rockstar heeft hier nog niet op gereageerd, maar laten we voor de community hopen dat deze veranderingen zo snel mogelijk ongedaan worden gemaakt.

blank blank