Amerikaanse PlayStation Move Heroes release datum bekend + Pre-Order bonussen

Enkele weken geleden konden we jullie vertellen dat de mensen achter PlayStation Move Heroes ver klaar zijn met de game, en dat we ons binnenkort aan een release datum mochten verwachten. Vandaag hebben ze deze datum bekend gemaakt op de Amerikaanse PlayStation Blog.

Op de Amerikaanse PlayStation Blog werd namelijk bekend gemaakt dat de game, in Amerika, zal verschijnen op 22 maart 2011. Tevens is er ook bekend gemaakt dat er een pre-order bonus aanwezig zal zijn als je de game bij Amazon of GameStop pre-ordered (dit geld enkel voor de US). Deze pre-order bonus zullen drie nieuwe skins bevatten voor zowel Ratchet, Jak en Sly. Tevens vermelde de PlayStation Blog ook dat we binnenkort heel veel info over de game mogen verwachten, omdat er over het algemeen eigenlijk nog maar vrij weinig is bekend gemaakt over deze game.

Voorlopig is er voor Europa nog geen release datum bekend gemaakt, maar wij denken dat de game, net als in Amerika, tegen eind maart bij ons in de rekken zal liggen. Hieronder vind je tevens ook de pre-order bonus terug.

[nggallery id=512]

Boxshot PlayStation Move Heroes

PlayStation Move Heroes

Releasedatum:
01-04-2011
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
SCEA
Ontwikkelaar:

1 reactie

  1.    689 XP
    Esromeron's avatar

    Heb het eerder gezegd, maar herhalen is lekker makkelijk: Crash Bandicoot is voor mij de ware PS-held, was een van de eerste games die ik op de PSone had. Helaas ontbreekt dit geweldige beestje…and that makes me a sad panda (Southpark ©).

Launch trailer PlayStation Move Heroes verschenen
PlayStation Move Heroes story trailer is er
PlayStation Move Heroes demo en Move-bundel bevestigd