Ghost of Tsushima was dan misschien niet aanwezig met nieuwe gameplay op de Tokyo Game Show, toch krijgen we nu wel wat interessant nieuws over deze titel mee. Nieuws dat bovendien niet zomaar van de minste persoon komt. Shuhei Yoshida, de baas van SIE Worldwide Studios, kreeg namelijk gameplaybeelden te zien en was hierover wel erg enthousiast, om het zacht uit te drukken:

“When I play it, it’s so beautiful that my hands stop, there are many scenes that make Japanese scenery 1.2 times more beautiful.”

Superlatieven schieten de man tekort om aan te tonen hoe prachtig de Japanse landschappen in-game eruit zien. Japan is dan ook een land met prachtige landschappen en deze verdienen het dan ook zeker om volledig tot hun recht te mogen komen. Deze uitspraak kan zelfs eventueel wijzen op het bestaan van een PS5-versie van deze game, gezien Yoshida nog nooit eerder zulke prachtige graphics heeft mogen aanschouwen. Aangezien het nu toch ook al even geleden is dat we nog iets van deze titel hebben gehoord, komt het vast niet als een verrassing als Ghost of Tsushima één van de eerste PS5-titels zou worden. Hoe het ook zij: de toekomst zal het moeten uitwijzen!