Budgetzondag – Games – 16 januari

Even een mededeling tussendoor, op de sites als The Hut.com en Zavvi kon je tot voorheen alleen betalen met een creditcard. Echter is daar zojuist verandering in gekomen, je kunt er nu namelijk ook betalen met PayPal. Let wel op dat als je ervoor kiest om te betalen met PayPal er ongeveer €3,- bij je aankoopbedrag komt.

Pure Football

In Pure Football speel je voetbal niet op de traditionele manier met 11-tegen-11 man. In deze voetbalgame doe je het namelijk 5-tegen-5. Deze voetbalgame neemt het niet zo nauw met de regels zodat de focus volledig ligt op acties. Geen buitenspel, geen gele of rode kaarten: jij bepaalt het spelverloop. Alleen als er te agressief wordt gespeeld wordt het spel onderbroken.

Er zijn in totaal 230 elitespelers aanwezig die verdeeld zijn over zeventien internationale teams en 3 legendarische teams. Elke speler voelt anders door snelheid, kracht en de skill die de voetballer ook in het echte leven heeft.

Prijs: €9,58
Verzendkosten: €3,40
Link: Game.co.uk
PayPal: Nee
Goedkoopste plek met PayPal/iDEAL: MediaOffer (€16,95)

Assassin’s Creed II GOTY

Het tweede deel in de Assassin’s Creed-trilogie speelt zich af in Italië ten tijde van de Renaissance, in de vijftiende eeuw. Hoofdrolspeler is Ezio, een jongeman van goede komaf. In een grote, open wereld komen naast vertrouwde gameplay-elementen ook enkele nieuwe opties beschikbaar, zodat de missies meer variatie kennen dan in het eerste deel.

Assassin’s Creed II wordt ontwikkeld door het team dat ook verantwoordelijk is voor Assassin’s Creed. Het ontwikkelteam probeert men elk aspect van Assassin’s Creed te verbeteren in het tweede deel. Daarnaast heeft men veel onderzoek gedaan om de sfeer van de Italiaanse Renaissance zo goed mogelijk over te kunnen brengen.

Prijs: €11,92
Verzendkosten: €1,25
Link: The Hut
PayPal: Ja

Lost Planet 2

Lost Planet 2 is een Third-Person Shooter die zich afspeelt op de planeet E.D.N. III. Dit is dezelfde planeet als in het eerste deel, Lost Planet: Extreme Condition. Toen was de planeet nog bedolven onder een gigantische laag sneeuw en ijs, de afgelopen tien jaar is het klimaat op de planeet echter drastisch veranderd en heeft de sneeuw plaats gemaakt voor nieuwe omgevingen zoals moerassen en jungles.

In Lost Planet 2 wordt het verhaal verteld uit het perspectief van verschillende groepen Snow Pirates die op de planeet leven. In de game creëer je jouw eigen personage om mee op avontuur te gaan. Je hoeft het in dit deel niet in je eentje te doen, want je kunt ook met drie vrienden aan de slag gaan in de coöperatieve speelmodus.

Prijs: €11,94
Verzendkosten: €2,50
Link: MyMemory
PayPal: Ja

  1. Anoniem -   
    Michiel's avatar

    Als je bij Zavi de euro prijs aanhoud dan komen er geen drie euro bij.

  2.    844 XP
    thom430's avatar

    Opeens is het plaatje gewijzigd na mijn opmerking :P.