Of je nu voor je vertrouwde pc kiest of voor de Xbox One of de PS4: we zijn allemaal gamers die dezelfde passie voor gamen delen. Dat moet ook ontwikkelaar Infinity Ward hebben gedacht bij het maken van de nieuwste Call of Duty-titel: Modern Warfare. Na de aankondiging dat de PS4 geen exclusieve DLC meer zou krijgen, krijgen we opnieuw tekenen dat alle platformen bij Call of Duty gelijk zijn.

Verschillende spelers merkten namelijk op dat de progressie die ze maakten in de beta, die momenteel loopt, verbonden wordt aan hun Activision-account. Dit account zorgt er dan vervolgens voor dat je behaalde levels, verzamelde wapens en upgrades, enz. overgezet kunnen worden naar andere platformen, zolang je jouw Activision-account maar linkt.

Dit nieuws is echter nog niet officieel bevestigd voor de uiteindelijke game, maar het feit dat deze functie in de beta aanwezig is, voorspelt toch al veel goeds. We achten de kans dan ook aanzienlijk klein dat ze dit er straks uit halen voor de uiteindelijke game .