George ‘GeoHot’ Hotz geeft interview af in TV-show

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4d27219145934.jpg

Geohot zit als een koele kikker erbij in TV-show ‘Attack of The Show’ van G4TV, waar hij een interview afgeeft. Meneer geeft te kennen wel veel adrenaline te hebben maar aan de andere kant er ook vrij rustig bij zit. De aankomende rechtszaak lijkt hem dan ook niet veel te doen. Het interview vind je hieronder.

 1.    3 XP
  joepmk95's avatar

  haha zie hem daar leuk zitten, als hij de rechtzaak met sony verliest heeft die verlopig niks te lachen 😛

 2.    310 XP
  killbilspier's avatar

  nu maar ff afwachten tot die rechzaak voorbij is en als sony verliest ga ik mijn ps3 ook hacken maar dan wel met geohots custom firmware en niet met iemands anders dus ik ga geen piraatje spelen ofja wel piraatje van nintendo spelletjes 😛 als dat nog piraterij is dan?

 3. crew Management -    4478 XP
  M4GN3T's avatar

  @killbilspier: Volgens mij zijn Roms nog steeds piratterij =p

 4.    755 XP
  Justinvd's avatar

  Jailbreak waarbij piraterij word buiten gesloten, respect voor die kerel.

 5.    250 XP
  Azzwanker's avatar

  Idioot…..dit verpest alleen de gaming-industrie.

 6.    31 XP
  Jorian995's avatar

  Laat het gewoon net zoals bij Xbox gaan, als je online wilt gamen met gedownloade game of je cheat dan Ban, anders is het je eigen verantwoordelijkheid of je er skype of een andere homebrew app opzet. Was vorig jaar ook het probleem met Nintendo en ombouwbedrijven, Nintendo heeft verloren omdat je wettelijk aan je apparaat aanpassingen mag doen (wat overigens vrij logisch is).

 7.    451 XP
  Florian's avatar

  Als ik de laatste tijd de berichten goed heb gevolgd, dan wilde deze George de PS3 alleen hacken om te laten zien dat het kon, en mensen de mogelijkheid geven om Linux er terug op te laten draaien? ik dacht dat zijn bedoeling niet het spelen van gedownloade games was? daarom snap ik niet waarom mensen zo lopen te zeiken op GeoHot?
  Hij mag onze zwarte parel dan gehacked hebben, maar hij was niet degene die er gedownloade games wilde draaien (heeft geloof ik zelfs zijn hack gepatched om dat zoveel mogelijk tegen te gaan?)

  en over de rechtzaak: Sony verliest hem 80% zeker.. hoe jammer ik het ook vind, maar als je kijkt naar recente rechtzaken van Apple?

 8.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Azzwakker ik ben met je eens. En de rest ik ghoe op julie en de hacker

 9.    31 XP
  Jorian995's avatar

  @Sixstar6:

  Als je er geen verstand van hebt, heb je naar mijn mening geen recht om te oordelen. Stel ik schilder de Mona Lisa over omdat ik het mooi vind om die in mijn kamer op te hangen, is dat dan ook verpesting voor de kunstindustrie?

 10.    425 XP
  jamez's avatar

  @Florian:

  Klopt niet wat je zegt, Geohot heeft een opening gemaakt tot het hacken van de ps3 en Team fail0verflow heeft het afgemaakt. Dus uiteindelijk hebben ze het samen gedaan waarvan team fail0verflow veruit het meeste.

  Geohot heeft inderdaad geen bedoeling om Iso loaders te creëren maar d.m.v zijn CFW is de stap naar een Iso-loader vrij klein.

  @Jorian995:

  dat is gewoon appels met peren vergelijken….

 11.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  @jamez: vertel mij waarom er dan nog steeds geen goed werkende iso loader is via geohots cfw wel een kwart werkende maar niet een die de mass kan gebruiken ?

 12. Anoniem -   
  Larzzz's avatar

  Jongens Jongens,

  GeoHot gaat de rechtzaak toch niet verliezen, tenminste niet ten nadele van hem.
  Bij de iPhone is de jailbreak ook rechtsgeldig.

  En hij heeft bij zijn jailbreak van de PS3 zelf de lvl2 gepatcht zodat er geen bootloader op gedraaid kan worden maar wel homebrew.

  Tuurlijk is door zijn hack de stap wel kleiner, maar hij heeft de lvl2 niet open gelegd in zijn CFW.

  Over Roms gesproken en piraterij, @ M4GN3T etc.
  Sommige roms zijn wel gratis vrijgegegen, sommige roms nog niet, maar je mag wel bepaalde roms in je bezit hebben, mits je ook het origineel bezit.
  !!! Oftwewel Roms is niet gelijk aan piraterij !!!

  Daarbij is dit ook echt niet het einde van de game industrie, er zijn voor Sony nog wel een aantal wegen te begaan, en zelfs bans!
  Ik hoop dat ze de rechtzaak verliezen, waardoor een jailbreak dus niet illegaal is en ze mensen er dus niet meer voor mogen bannen! Wat inhoudt dat ze moeten gaan checken op de games en niet meer het systeem. Dat houdt in dat ik SNES, NES, GENESIS emu’s en hopelijk binnenkort XBMC met MKV en SRT support kan afspelen, terwijl ik met officiële games gewoon lekker kan gamen en online kan.

 13. Anoniem -   
  Larzzz's avatar

  Kijk Miscrosoft geeft makkelijk bans, Sony doet het al lange tijd met firmware updates en heeft tot nog toe mensen niet hoeven bannen, Geen gezeik, geen slechte reclame.
  Ze kunnen zo het log bestand van je PS3 lezen als je via PSN verbinding maakt en dus zien of er homebrew op gespeeld is (SNES9x is natuurlijk niet van SONY) Maar waarom zijn ze dan nog niet begonnen met bannen???
  Omdat als ze de rechtzaak verliezen ze dus fout hebben gehandeld en dat niet had gemogen.
  Microsoft bant alleen mensen die vroegtijdig een uitgelekte versie spelen of eentje waarvan een persoonlijke code veelvuldig voorkomt.
  Apple kan alleen de gaten dichten waar de hack via binnenkomt, maar dat is nu dus niet meer mogelijk voor SONY.

 14.    14 XP
  iDMi's avatar

  @Azzwanker: hhmm leg mij eens uit waarom?? de iPhone en iPad kunnen ook gejailbreaked worden.. is dat ook slecht voor de apps?? denk het niet.. binnenkort wordt de 10.000.000.000ste (ja geen 0 teveel) app verkocht…

 15. Anoniem -   
  Larzzz's avatar

  @ iDMI

  Correctie: Gedownload, niet verkocht!

  Er is wel een verschil tussen de hacks, die van de PS3 betreft de rootkey. Elke baby kan dat zelfs installen, ten tweede heb je de mogelijkheid bij Apple dat in de volgende update het gat van de jailbreak gedicht is of functies verloren gaan, wat bij Sony niet meer mogelijk is door de rootkey.

  Waarom denk je dat er zoveel ophef over is, en sommige zelfs beweren dat Sony gedoomd is, en dit veel schade aan de game industrie toebrengt. Terwijl op de 360 allang illegale games te spelen zijn.
  Je kan het hier vragen, maar je kan je er ook ff in verdiepen.

 16.    425 XP
  jamez's avatar

  @nis-gens:

  Heb je mijn stukje wel goed gelezen….

 17.    31 XP
  Jorian995's avatar

  @jamez:
  Ja maarja met een vergelijking kan je wel laten zien dat de discussie nergens op slaat omdat je met iets dat van jou is alles mag doen zolang je maar niemand tot last bent.

 18. Anoniem -   
  Wizzy's avatar

  Als je PS3 bluray (decoder chip) defect is, en de garantie is al maanden verlopen.
  De reparatiekosten zijn te hoog, dan is dit de enige optie om nog iets met de hardware te doen.

  Je bent de eigenaar van het apparaat en dan mag je ook alles met het apparaat doen. Natuurlijk mag Sony mijn defecte PS3 gratis repareren als tegen prestatie dat ik niet gaat jailbreaken. Maar hoe moet ik anders mijn eigen gekochte games nog spelen??? Weer een x bedrag uitgeven op een apparaat dat na 30 maanden defect raakt?

  Games worden al vanaf de eerste computers gekraakt en gecopieerd. Dat was al in de tijd van de commodore 64 en nogsteeds worden er game gemaakt en de industrie is niet ingestort.

  Voor velen is dit dus de enige oplossing om nog te gamen.

 19.    228 XP
  Obvious's avatar

  Fony’s, ik bedoel SOny’s billlen zit ineens vol met diaree. GO GEOHOT!! (Damnzz…that sound like an animates serie”.

 20.    69 XP
  frankaugurk's avatar

  Deze gast lijkt mij perfect voor Sony om als werknemer te hebben, maar ik vind het publiceren van de rootkey echt te ver gaan. Dat soort dingen moet je gewoon niet releasen, straf zou gepast zijn 🙂

 21.    425 XP
  jamez's avatar

  @Jorian995:

  ik zie nergens een vergelijking staat hoor. 😉

  Maar wat van ”jou” is? hmm ik wist niet dat straks gedownloaden games van jou zijn….
  triest trouwens dat je piraterij verdedigt ook al klopt het van geen kant.

 22.    844 XP
  thom430's avatar

  @Wizzy:
  Voor velen.
  Geloof je het zelf?

  Dit gaat dik voor piraterij gebruikt worden, omdat er nou eenmaal van die zielige rukkertjes zijn die te cheap zijn om dingen te kopen.

 23.    425 XP
  jamez's avatar

  echt…ik irriteer me mateloos aan die mensen die er geen verstand van hebben…en die wat meelopen te brullen met de massa.

 24.    6677 XP
  Myx's avatar

  Wat een gozer..

 25.    280 XP
  DarkChaos's avatar

  Ik vond kandice het leuks helemaal op het einde van het filmpje 🙂

 26.    31 XP
  Jorian995's avatar

  @jamez:

  Moet je allereerst je ogen open doen want je hebt niet eens goed gelezen wat ik zei.
  Ik heb niet eens gezegd dat ik piraterij aanmoedig of bescherm, dat maak jij ervan zodat het lijkt dat je gelijk hebt omdat je denkt dat je het beter weet dan iedereen. Je hebt er duidelijk geen verstand van, want waaruit concludeer jij dat Geohot ook de intentie had om backups erop te draaien? Ik heb alleen vernomen dat hij juist tegen wou gaan door het op level 2 op te breken zodat alleen homebrew als Linux mogelijk is.

 27.    425 XP
  jamez's avatar

  @Jorian995:

  Och och jongen toch…ik mijn ogen moet open moet doen -.-

  nogmaals je vergelijking is gewoon appels met peren vergelijken….
  Ik maak er niet van dat je piraterij aanmoedigd maar ik concludeer dat aan de hand van de dingen die je hier post. Ik heb ook nergens gezegd dat je Geohot de intentie had om back-ups te draaien,maar d.m.v zijn CFW is de stap klein richting back-ups.
  Voortaan beter lezen voordat je mij meteen in de reden valt. 😉

 28. Anoniem -   
  timtrix's avatar

  die shit is bullshit hij probeerd illegaal games spelen tegen te houden ok fine andere kunnen door zijn gekloot toch gebruik maken van blu ray images duss hoe dan ook hij verkloot het wel ps3 werd eindelijk populair voor designers omdat daar geen ilegaal downloaden was en dat is nu kapot