Via een Zwitserse retailer zijn er twee versies van The Last of Us: Part II opgedoken. Het gaat om de speciale editie en de Collector’s Edition. De prijs voor de eerste is omgerekend €91,52 en de Collector’s Edition kost €256,43. Dit is op basis van de prijs in Zwitserse Franken, die normaliter iets hoger ligt dan de prijs in euro’s. Onze gok, op basis van dit, is dat de edities €89,99 en €249,99 gaan kosten in de Benelux.

Wat echter nog de meeste nieuwswaarde heeft, dat is de releasedatum die te zien is op de pagina. Retailer Softridge meldt namelijk dat de game op 28 februari 2020 uit zal komen, een releasedatum die hopelijk morgen ook bevestigd zal worden tijdens State of Play. Het is qua timing ook wel bijzonder dat een dag voor deze show dit soort informatie al online verschijnt, vermoedelijk tonen ze ons morgen de speciale edities in vol ornaat via het PlayStation Blog.

Bij de retailer zijn ongefinaliseerde packshots te zien en de inhoud van de Collector’s Edition wordt dus nog niet verklapt.