Houdt jij ook zo van sporten, maar ben jij niet zo’n geweldige teamspeler? Dan is tennis zeker een ideale sport om te beoefenen. Helaas kan niet iedereen de beste van de wereld worden in deze sport, want er zijn er maar een paar die er echt bovenuit steken. Denk maar eens aan de Zwitser Roger Federer en de Spanjaard Rafael Nadal, die beide de wereldranglijst al een tijdje samen domineren.

Nu is je kans om met Top Spin 4 jouw tennistalent te meten met deze twee supersterren en nog veel meer natuurlijk. Dit is alweer het vierde deel in de serie die uitkomt en vandaag is bekend geworden dat deze game ondersteuning krijgt van de nieuwe technologie van de Sony PlayStation. Top Spin 4 kan je dus straks ook met de PlayStation Move spelen, wat ongetwijfeld het gameplezier doet verhogen.

Ook is vandaag de Amerikaanse releasedatum bekend gemaakt door 2K Sports op hun officiële facebookpagina. In Amerika komt Top Spin 4 namelijk op 15 maart uit en waarschijnlijk zullen wij deze game ook rond deze datum verwachten. We verwachten deze week nog op een Europese aankondiging van Top Spin 4.