Er is nogal wat te doen omtrent de State of Play aankondiging van gisteren dat de Survival modus voor Special Ops in Call of Duty: Modern Warfare van tijdelijke exclusiviteit geniet op de PS4. PS4-gebruikers vragen zich af wat dit nu precies betekent en andere platform spelers zijn nu erg bang dat ze een groot deel van deze modus gaan missen.

Het ding is dat de Survival modus slechts een klein onderdeel is van de Special Ops ervaring in Call of Duty: Modern Warfare. Taylor Kurosaki, de narrative director bij Infinity Ward, meldt dat de beslissing is gemaakt door mensen die hoger zijn in functie.

Ook meldt hij dat de Survival modus slechts “1%” is van de gehele Call of Duty: Modern Warfare ervaring. Hij is dan ook blij dat de exclusieve content de Survival modus is en niet bijvoorbeeld multiplayer maps, zoals in het verleden het geval was.

Alle platformen krijgen de campagne, de multiplayer en de gehele Special Ops modus. Het enige aspect dat exclusief zal zijn voor de PS4, een jaar lang, is de Survival modus binnenin de Special Ops modus.