Er is weer een nieuwe deal van de week verschenen in de PlayStation Store. Dit keer gaat het weer om een Tomb Raider game, namelijk Shadow of the Tomb Raider. De game is voor een prima prijs verkrijgbaar en wat ons betreft mag je deze niet laten liggen als je ‘m nog niet hebt gespeeld.

Shadow of the Tomb Raider kun je hier aanschaffen voor €20,99 en de Shadow of the Tomb Raider – Croft Edition koop je hier voor €29,99.

Beleef Lara Crofts allesbepalende moment waarin ze de Tomb Raider wordt. In Shadow of the Tomb Raider moet Lara een dodelijke jungle de baas worden, griezelige tombes trotseren en haar meest duistere uren doorstaan. In een race om de wereld te redden van de Maya-apocalyps, verandert Lara langzaam in de Tomb Raider die ze voorbestemd is te worden.

Overleef op de dodelijkste plek op aarde: Houd je staande in een meedogenloze jungle om te overleven. Verken onderwaterlocaties vol grotten en diepe tunnels.

Word een met de jungle: Lara moet de jungle in haar voordeel gebruiken, bliksemsnel toeslaan en weer verdwijnen als een jaguar, modder gebruiken als camouflage en vijanden angst inboezemen om chaos te creëren.

Ontdek duistere, wrede tombes: Tombes zijn nog angstaanjagender. Het is moeilijker om ze te bereiken en ze zitten vol dodelijke puzzels.

Ontdek een levende geschiedenis: Ontdek een verborgen stad en verken de grootste omgeving ooit in een Tomb Raider-game.