Gran Turismo Sport had toen de game uitkwam al een hoop wagens om mee over de tracks te scheuren, maar met de nieuwe 1.45 update die nu live is, krijg je als speler nog meer wagens ter beschikking dan voordien! De update werd aan ons voorgesteld via het PlayStation Blog en omvat naast nieuwe wagens ook nog enkele andere toevoegingen aan de game.

Aangezien het in Gran Turismo Sport eerst en vooral om de wagens draait, zetten we de nieuwe toevoegingen aan de collectie even in de schijnwerpers. Meer bepaald gaat het om de volgende vier modellen:

  • Chevrolet Corvette StingRay Racer Concept ʼ59
  • Chevrolet Camaro ZL1 1LE Package ’18
  • Ferrari 365 GTB4 ʼ71
  • Dodge Super Bee ’70

Naast de nieuwe wagens krijgen we bovendien meer controle over de weersomstandigheden op de weg: de Tokyo Expressway (Central en East Loop) krijgen nu immers een optionele regen-modus om je races net iets spectaculairder te maken.

Tenslotte werd ook de GT League wat aangepast, waar nu zeven nieuwe rondes aan zijn toegevoegd. De updates blijven echter komen voor GT Sport, want vergeet niet dat komende maand ook nog een gratis auto in petto heeft in de vorm van de eerste elektrische Porsche wagen.