Debut trailer Call of Duty Black ops DLC gepubliceerd

Eén van de meest gehypete games van 2010 ligt al ruim twee maanden in de schappen. De game had hoge verwachtingen, maar uiteindelijk zijn er alweer veel mensen afgehaakt wegens ergernissen aan de multiplayer. Natuurlijk zijn er ook nog mensen die waanzinnig veel genieten van deze game, want dagelijks zijn er nog ruim 500.000 mensen online beschikbaar.

Verder over de multiplayer van de game, eerder werd al aangekondigd dat er binnenkort een DLC-pack voor de game beschikbaar zal zijn genaamd First Strike. Deze bestaat uit vier geheel nieuwe maps en zal zo’n €13,- gaan kosten. Helaas is de DLC een maand eerder te downloaden voor de Xbox360 dan voor ons, deze kunnen hiervan gebruik maken op 1 februari. Wij zullen moeten wachten tot begin maart, maar voor het zover is is hier de debut trailer.

Boxshot Call of Duty: Black Ops

Call of Duty: Black Ops

Releasedatum:
09-11-2010
Genre:
Actie
Uitgever:
Activision
Ontwikkelaar:
Zondag Budgetdag – Games – 18 Augustus
Gepubliceerd op 18 aug, 2013 om 17:59
Paintballen in Nuketown? Het is mogelijk!
Gepubliceerd op 15 mei, 2013 om 14:34
Call of Duty: Black Ops zorgt voor afname straatoverlast
Gepubliceerd op 7 sep, 2012 om 14:00
De actiekortingen voor Call of Duty DLC gaan naar het goede doel
Gepubliceerd op 4 jul, 2012 om 12:45
 1.    560 XP
  XRamon101X's avatar

  Weten jullie heel zeker dat er geen zombie map in komt :O?

 2.    374 XP
  Goliath's avatar

  @XRamon101X: Er komt wel een zombie map in, genaamd ascension..

 3.    1919 XP
  ddvos's avatar

  De maps boeien mij weinig ik koop hem alleen voor NAZI ZOMBIES wat mij bederft maken ze alleen NAZI ZOMBIE maps nog beter zou zijn een heel NAZI ZOMBIE game

 4.    266 XP
  KiefDelicious's avatar

  En de PS3 en de PC krijgen hem later, maar wel gratis!!

  Dan zijn ze eigenlijk wel verplicht aan ons! Aangezien de PS3 en vooral de PC versie 2 maanden na de launch nog steeds niet speelbaar waren (lees: gewoon waardeloos)

  Maarja die lullo’s bij treyard willen alleen maar $$$ zien, dus dat zal er wel in zitten. Als ik er voor moet betalen, sla ik hem over. Daarvoor hebben ze het te erg verpest!!

 5.    508 XP
  MrGreen95's avatar

  @KiefDelicious: hoe weet jij dat gratis wordt?

 6.    344 XP
  Galaick's avatar

  De eerst volgende keer dat ik nieuws ga lezen over CoD, dan moet dat gaan over het stoppen er van, en het opstappen van Bobby Kotick

 7.    253 XP
  Xenopredator's avatar

  @MrGreen95: Voor de Ps3 word hij echt niet gratis hor, wat denk je…:P

 8.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  @Goliath: Dat zegt dat wijf bij dat beginfilmpje. 1 13 ascension.. 2 euro goedkoper rot toch op. Ik koop het alleen voor zombie.

 9.    374 XP
  Goliath's avatar

  @Vinyl Vonna: Dat zeg ik dus =p

 10.    954 XP
  Patrick.G's avatar

  Ik speel geen Black ops meer.. 🙂

 11.    672 XP
  MightyMostert's avatar

  Leuk… Multiplayer maps voor een game waarvan de multiplayer nog nooit goed heeft gewerkt. De multiplayer heeft regelmatig last van vastlopers waardoor je de Ps3 moet resetten en opnieuw moet opstarten.
  Een party starten met vrienden moet je elle lang geduld voor hebben, omdat elke keer er mensen uitvallen en je weer moet re-groupen.
  En als je dan eindelijk een game speelt dan valt 9 van de 10 keer de host weg en vind de game geen nieuwe host waardoor je weer een nieuwe game moet starten.
  En als je dat dan na zoveel geduld eindelijk gelukt is en iedereen nog in de party zit dan heb je vaak last van lag. Nouja vaak… zeg maar gewoon altijd!
  En als alles dan goed gaat… dan gaan ze lekker in elk hoekje en gaatje zitten campen tot ze 2 kills hebben en uiteraard hardline zodat ze dan een autootje in kunnen zetten…

  Camp fail ops… ga toch weg met je nieuwe maps. Fix eerst die game eens en geef de maps daarna gewoon gratis aan de mensen die bij de release de game gekocht hebben, omdat die het al meer dan 3 maanden met deze zooi moeten doen.

  Terug gaan naar MW2 gaat ook al niet want dat is al helemaal geen spelen meer met al die hacks…

 12. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  Toch grappig dat ik serieus nog nooit een frezze heb meegemaakt (disconnect wel een paar keer maar dat is niet eens het vermelden waard)

 13.    672 XP
  MightyMostert's avatar

  @Anoniem: Lucky you.. zullen we wel meer zijn, maar ook zoveel die daar wel heel veel last van hebben gehad en nog steeds hebben.
  Ik had er gisteren 3

 14.    169 XP
  nWo_PsyKoMaNiaK's avatar

  mooi maar ik ga lekker KZ spelen 😉

 15.    344 XP
  Galaick's avatar

  ik ben inderdaad die week met KZ bezig

 16.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ze zien er erg leuk uit maar 15 euro? Nee dankje.

 17. Anoniem -   
  Thomas18gt's avatar

  Haha grappig dat ik hier veel lees over lag, disconnects enz.
  Of een maand langer wachten? x)

  wat bezielt jullie toch om een PS3 te hebben? Ik had een keer een disconnect omdat mijn hond de kabel eruit trok, verder nog nooit en heb al meer dan 5 dagen gespeeld x)