Jawel je hebt deze titel goed gelezen: het circus rond de Uncharted film is nog niet afgelopen, zeker niet nu er opnieuw goed nieuws boven water is gekomen. In de vorige aflevering van de soap rondom de Uncharted film leerden we dat acteur Tom Holland in een dipje was beland: Spider-Man werd uit het MCU verwijderd door een dispuut tussen Sony en Marvel en de Uncharted film, waar hij de hoofdrol van Nathan Drake op zich neemt, verloor wederom zijn regisseur. Deze aflevering ziet deze problemen echter oplossen als sneeuw voor de zon: Spider-Man zou toch terugkeren naar het MCU en de Uncharted film krijgt een nieuwe kapitein aan het roer.

Voor degenen die niet helemaal up-to-date zouden zijn met de chaotische omstandigheden rond de Uncharted film: vijf regisseurs werden de voorbije jaren al vernoemd, maar uiteindelijk namen alle vijf dan toch afstand van het project. De film had eigenlijk al jaren geleden moeten verschijnen, maar door een voortdurend veranderend schema lijkt de toekomst van de film erg onzeker. Het is daarom misschien wat moeilijk om enthousiast te worden nu we weten dat een zesde regisseur op het project is gezet: Travis Knight. Knight verwierf vooral faam in Hollywood door de fantastische stop-motion prent Kubo and The Two Strings en de prima recente Transformers spin-off Bumblebee.

Voorlopig zou de Uncharted film op 16 februari 2020 in de zalen verschijnen, maar waarschijnlijk zal niemand vreemd opkijken wanneer blijkt dat deze datum toch wordt verschoven. Wordt dit de laatste aflevering in deze soap? Joost mag het weten, maar wij houden jullie alleszins op de hoogte!