Gamers die zich nog steeds vermaken met Red Dead Online kunnen zich weer bezighouden met een nieuwe activiteit. Er is namelijk een nieuwe tijdelijke ‘Legendary Bounty’ toegevoegd met de wekelijkse update.

Het gaat om de Owlhoot Family, die gezocht wordt voor onder andere moord. Deze bende is gestationeerd in Rio Bravo en je hebt tot 7 oktober om hen te vangen. Of je ze dood of levend houdt is geheel aan jou. Heb je de groep opgepakt, dan krijg je vijf tomahawks. Tevens kan je de bende opnieuw vangen, maar dat zal dan wel een stuk moeilijker zijn dan voorheen.

Ben je de nieuwe Legendary Bounty zat, dan is er ook nog een nieuw Free Roam Event aan de gang. Hierin ga je op zoek naar een condor-ei. Natuurlijk ben je niet de enige die hier naar op zoek is, dus je moet ook in de gaten houden dat niemand het ei voor je neus wegkaapt.

Net als elke week zijn er ook weer gratis items te verkrijgen. Speel je Red Dead Online deze week, dan krijg je RDO$200. Speel je één van de free roam-modi, dan krijg je een rood/zwarte Fuentes Poncho.