Ben je de klassieke DualShock controller-modellen na al die tijd beu geraakt? Dan hebben we goed nieuws voor je, want zoals je misschien wel al weet zijn er genoeg verschillende alternatieven op de markt om jouw specifieke noden tegemoet te komen. Eén zo’n model is het Vantage model van fabrikant Scuf Gaming, een model dat populair bleek te zijn door de vele persoonlijke customization opties die hiermee mogelijk waren. Dat model krijgt nu een opvolger in de vorm van de Scuf Vantage 2 controller.

Net zoals zijn voorganger staat de persoonlijke touch hier centraal: de controller komt met verscheidene componenten die je naar eigen voorkeur kan aanpassen wanneer je maar wilt. De hoogte van de thumbsticks aanpassen of het verwijderen van de vibratie modules zijn slechts enkele van de vele opties die je krijgt. Verder geeft de Vantage 2 een high-performance grip die de controller minder glad maakt en dus langere speelsessies aangenamer kan maken. Pc-gamers krijgen met deze controller bovendien een specifieke app die de controller ook voor de pc perfect kan optimaliseren.

De Vantage 2 controllers worden vanaf oktober verscheept en komen voorlopig in drie verschillende vormen: het model met draad voor $169.95, het draadloze model voor $199.95 en voor de echte liefhebbers is er ook een limited-edition Modern Warfare-model dat voor $219.95 van jou kan zijn.