Eerder deze week bracht Bungie de Shadowkeep uitbreiding voor Destiny 2 uit. Met deze uitbreiding kunnen spelers weer een lange tijd vooruit, gezien het een hoop content te bieden heeft. Straks, op 5 oktober, gaat de Raid live en dan gaat ook het nieuwe seizoen van start en dat betekent nog meer content.

De uitbreiding is nu verkrijgbaar in de PlayStation Store en in samenwerking met Bungie hebben we vandaag een mooie prijsvraag. We geven namelijk de Collector’s Edition weg die nergens meer te verkrijgen is, gezien deze al geruime tijd is uitverkocht.

Deze Collector’s Edition komt met de volgende items:

 • Shadowkeep soundtrack
 • Exclusief in-game embleem
 • Metalen Luna Mission Container
 • Luna Mission handboek
 • Luna Journal
 • Hive Cryptoglyph met geheime inhoud
 • Patch
 • Armband

Wat moet je doen om kans te maken op deze prachtige editie? Gezien het een uitgebreid pakket betreft die vrij exclusief is gezien de oplage, zul je wat werk moeten verrichten. Vertel ons namelijk wat jouw persoonlijke hoogtepunt in Destiny 2 is. Dat kan een specifiek moment in de game zijn, dat kan een bepaalde baas zijn of misschien is je Fireteam wel hetgeen je zo kan waarderen aan Destiny 2 wegens wat voor reden dan ook.

Je kunt een mooie verhaal neerpennen, het uitbeelden met Photoshop, een tekening maken, een video insturen… creativiteit kunnen we altijd waarderen. Heb je jouw creatie af? Volg dan de onderstaande stappen.

Let op: de uitbreiding zelf zit niet bij deze editie inbegrepen!

blank

Hoe kan ik meedoen?

 1. Stuur een e-mail naar [email protected].
 2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Shadowkeep'
 3. Geef duidelijk je inzending aan.
 4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Bungie zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 10 oktober 2019. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Bungie.