Vanaf vandaag ligt Ghost Recon: Breakpoint officieel in de winkels en dat mag gevierd worden. In samenwerking met Ubisoft geven we een leuk goodiepakket weg met daarin een aantal verzamelitems. Het pakket bestaat uit het volgende:

  • Ghost Recon Breakpoint ‘Nomad’ figurine
  • Ghost Recon Breakpoint ‘Nomad’ pet
  • Ghost Recon Breakpoint Poster

Wil jij dit pakket hebben? Stuur ons dan een mailtje waarin je aangeeft waarom wij dit naar jou moeten laten opsturen! Je kan daar natuurlijk erg creatief mee omspringen (graag zelfs), dus vul het in zoals jij denkt dat het het beste is.

Inzenden kan door de onderstaande stappen te volgen.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Ghost Recon: Breakpoint'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 11 oktober 2019. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.