De geruchtenmolen is volop aan het draaien omtrent de nieuwe Batman-game van Warner Bros. Montreal. De kansen dat zo’n project bestaat worden groter met de dag, zeker gezien we de laatste tijd toch wel erg veel hints terugvinden die wijzen op een nieuwe game met de caped crusader in de hoofdrol. Het hele project is echter nog in schaduwen gehuld, maar als er één ding is waarvan we momenteel toch wel zeker kunnen zijn, is het de afwezigheid van voice actor Kevin Conroy.

Conroy en Batman zijn zeker geen vreemden voor elkaar: hij vertolkte immers de rol van Bruce Wayne in de vorige Arkham-games – met uitzondering van Arkham Origins -, maar hij nam ook verscheidene keren dezelfde rol aan voor allerlei Batman-gerelateerde animatieprojecten. In een interview met JOE werd dan ook aan Conroy gevraagd of hij deze keer opnieuw de mantel van Batman zou opnemen. Het antwoord was vrij resoluut:

“I’m not […] I don’t know why.”

Alhoewel het misschien spijtig nieuws is, konden we zulk nieuws wel verwachten. Conroy vertolkte Batman immers ook niet in de vorige Arkham-game van WB Montreal, Arkham Origins. We vermoeden dat Roger Craig Smith, de man die in die game wél Batman vertolkte, dit opnieuw zal doen. Dit is echter ook nog niet bevestigd, maar zodra we meer weten, houden we jullie zeker op de hoogte!