We zitten alweer in oktober en dat betekent dat een aantal games zich gaan voorbereiden op Halloween. Het nog altijd populaire Rocket League blijft natuurlijk niet achter en je kunt vanaf 14 oktober lekker griezelen én goals maken tijdens het Haunted Hallows evenement. Dit maakte ontwikkelaar Psyonix bekend op hun blog.

Tijdens het evenement kunnen spelers ‘Candy Corn’ verdienen, waarmee ze weer cosmetische items kunnen aanschaffen. Deze items zullen alleen tijdens het Haunted Hallows evenement beschikbaar zijn. Naast het griezelige evenement worden er met de update ook een paar features toegevoegd.

Zo kunnen bijvoorbeeld spelers die willekeurig in een team zijn geplaatst, na afloop van een wedstrijd ervoor kiezen om samen een party te betreden. Tevens zal er een nieuwe ‘Quickplay’ knop verschijnen, die spelers in staat stelt om snel een nieuwe game te zoeken op de modus die als laatst geselecteerd is.

De volgende update staat gepland voor december. Met deze patch zullen de lootboxes vervangen gaan worden voor Blueprints. Daarover kun je hier meer informatie vinden.