Er is goed nieuws voor de mensen die nog zitten te twijfelen of zij Mortal Kombat 11 moeten aanschaffen. Je kunt namelijk aankomend weekend – van vrijdag 11 tot en met maandag 14 oktober – de fighter gratis en voor niks uitproberen. Dit maakte uitgever Warner Bros. aan ons bekend met een persbericht.

In deze gratis proefversie kun je aan de slag met de eerste twee hoofdstukken van de verhaalmodus én met alle multiplayer modi. Natuurlijk kun je erop los beuken met alle personages die in het basisspel zitten, maar je krijgt ook een voorproefje op de personages die zijn toegevoegd met de Kombat Pack. Dit zijn Nightwolf, Shang Tsung en de Terminator T-800. Deze personages zijn echter alleen beschikbaar in de Towers of Time modus.

Let op dat je voor de multiplayer modi wel een PlayStation Plus abonnement moet hebben. Mocht je ervoor kiezen om de game na het gratis weekend aan te schaffen, dan zal je voortgang meegenomen worden. Ten slotte zijn alle edities tijdens deze periode met 40% korting aan te schaffen.

Je kunt hieronder de trailer bekijken van het gratis proefweekend: