Update: Ook Nedgame neemt pre-orders aan voor de PlayStation 5 en doet dat in tegenstelling tot Game Mania ook online. Hiervoor is een aanbetaling vereist van €50,- en bij interesse kan je hier terecht.

Origineel bericht: Kortgeleden kwam het verlossende woord vanuit Sony: de PlayStation 5 komt eind volgend jaar uit. Een aankondiging waar menig gamer al lange tijd op zat te wachten nadat de eerste details bekend werden gemaakt.

De daaropvolgende vraag is natuurlijk waar je de console kunt pre-orderen, zodat je op de release of snel daarna voorzien bent van de nieuwe PlayStation. Retailer Game Mania bijt het spits af en opent pre-orders in de winkels. Het is helaas nog niet mogelijk om je reservering via de website te plaatsen.

Als je de console wilt reserveren, dan wordt er een aanbetaling gevraagd van €50,-, die zo snel mogelijk voldaan moet worden. Bel bijvoorbeeld je dichtstbijzijnde winkel op om je reservering te plaatsen, waarna je met de winkel een afspraak maakt wanneer je de aanbetaling kan komen doen. Pas dan is je reservering definitief.