Tijdens de beta van Call of Duty: Modern Warfare zijn er wat gamers in de code gedoken en daar is het één en ander aan nieuwe details uit voortgekomen. Denk aan de mogelijke maps voor de game en meer, maar ook werden er hints gevonden naar een Supply Drop systeem, iets wat nu door de ontwikkelaar is opgehelderd.

Alles in Call of Duty: Modern Warfare zal vrijgespeeld kunnen worden door middel van progressie te boeken, gezien er een ‘direct pad’ is voor de spelers. Op ResetEra benadrukt studio art director Joel Emslie dit nogmaals door te stellen dat er definitief niet gewerkt wordt aan een supply drop of loot box systeem.

“What I can say right now is that we are definitely NOT working on any kind of supply drop or loot box system. Also, functional stuff is unlocked through GAMEPLAY. Stay tuned, we’re planning to release info this week.”

Dat sluit overigens niet uit dat een dergelijk systeem na de release alsnog wordt toegevoegd. Vooralsnog ziet het er echter goed uit en over 11 dagen weten we het zeker.