Games, goodies, af en toe kaartjes voor de film. We geven met enige regelmaat leuke dingen weg hier op PSX-Sense en vandaag hebben we een keer iets totaal anders. In samenwerking met partycentrum Silverstone (te Zwanenburg) mogen we namelijk heats weggeven.

Met de Formule 1 die populairder is dan ooit, een Grand Prix die in Nederland verreden zal worden en de F1 games die het al jaren goed doen, is het tijd om eens bij het echte werk te kijken. Dat is op de kartbaan, daar zijn immers ook veel coureurs ooit begonnen.

We geven 2x een set van twee heats karten weg, dus je kunt dan twee keer 10 minuten gaan racen met een vriend, vriendin of familielid. Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs? Vertel ons waarom jij deze kaartjes moet winnen!

Heb jij een goede reden? Stuur die dan in door de onderstaande stappen te volgen.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Karten'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Silverstone zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 22 oktober 2019. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Silverstone.