Respawn Entertainment blijft hard werken aan Apex Legends en is met seizoen 3 een goede weg in geslagen. Een nieuwe map, een nieuwe Legend en weer een nieuwe Battle Pass. Ook krijgt de game binnenkort een ‘Firing Range‘, waarin je op je gemak kunt oefenen. Verder staat Halloween voor de deur en daar speelt de ontwikkelaar natuurlijk ook op in.

Vandaag begint het Halloween Fight or Fright event en die brengt de oude map King’s Canyon weer terug naar de game. Deze zal in een griezelige nacht variant te spelen zijn en er worden veel Halloween elementen aan toegevoegd. De update brengt ook een nieuwe modus met zich mee, Shadowfall.

De Shadowfall modus brengt gedode Legends namelijk terug in de game als schim en het is je doel om de rest van de levende spelers af te maken. Wanneer er nog maar weinig levende spelers over zijn, wordt dit een team en moeten zij richting de extraction zone rennen om te ontsnappen.

Naast de nieuwe modus krijgen diverse Legends ook nieuwe Halloween skins, die je hieronder kort in beeld kunt zien. Ook is vermoedelijk de nieuwe Legend ‘Revenant’ aan het woord in deze trailer, waar al langere tijd over gespeculeerd wordt. Wanneer de patch notes beschikbaar zijn, zullen we ze aan dit bericht toevoegen.