Houders van de Year 1 Pass voor The Division 2 kunnen vanaf vandaag aan de slag met Episode 2, die spelers naar het Pentagon toe brengt. Om wat beeld bij deze content te geven, heeft Ubisoft een trailer uitgebracht en die kan je hieronder bekijken.

Samen met de release van deze uitbreiding brengt de ontwikkelaar en uitgever tevens een update voor de game uit en die komt met een enorme changelog. Die is dermate groot, dat we je graag verwijzen naar de The Division 2 fora. Eén van de belangrijkste toevoegingen is de Technician als specialisatie.

The Technician is our fifth Specialization and is equipped with a P-017 Launcher, which fires six missiles to seek out enemies. The Technician also wields a Maxim 9 as their sidearm and has access to the Artificer Hive Skill Variant and EMP Grenades. It is a support Agent, which can boost both its own and others’ skills with its variant of the Hive, Artificer.

Verder gaat het gehele Gear systeem op de schop met deze update, worden er nieuwe PvP zaken toegevoegd en een hoop andere veranderingen doorgevoerd. Kortom, download de update en ontdek wat er allemaal nieuw en veranderd is.