Het is alweer bijna twee maanden geleden dat wij in Control de diepste krochten van The Oldest House mochten verkennen. Dit betekent echter niet dat ontwikkelaar Remedy Entertainment klaar is met hun laatste sci-fi shooter. Je kunt namelijk vanaf vandaag je innerlijke kunstenaar laten gaan middels de nieuwe foto modus, die met patch 1.04 toegevoegd wordt.

Je kunt de foto modus betreden in het Opties menu. Met de analoge sticks beweeg je de camera in verschillende richtingen en met de L2/R2 knoppen gaat de camera omhoog of omlaag. Natuurlijk is het ook mogelijk om – na het schieten van een mooi kiekje – het gezichtsveld te verbreden/verkleinen en de hoeveelheid diepte/scherpte te bepalen. Ten slotte zijn er tien verschillende filters die je kunt toepassen om jouw kunstwerk echt af te maken.

Om je een idee te geven van wat je kunt verwachten, staan hieronder drie screenshots die met de foto modus zijn gemaakt.

Fans van Control hoeven overigens niet lang te wachten op meer content, aankomende december kan iedereen aan de slag met de Expeditions modus en voor volgend jaar mogen we nog twee verhalende uitbreidingen verwachten. De Finse studio liet dit namelijk vorige maand weten met de onthulling van de content roadmap.

blank
blank