Je bent er vast al bekend mee: Discord, een cross-platform voice- en text-chat app specifiek voor gamers. Dankzij de beschikbaarheid op zowat alle platformen, is het de ultieme dienst voor gamers om met elkaar te kunnen communiceren. In aanloop naar de lancering van de nieuwe PSX-Sense website gaan ook wij Discord omarmen.

We gaan Discord gebruiken als vervanger voor het privéberichten systeem dat we momenteel op de huidige website hanteren. Ben je dus iets aan het verkopen op het forum? Dan kun je de verkoop makkelijker afhandelen via onze Discord-server. Zonder je persoonlijke gegevens meteen te hoeven delen communiceer je dan toch op een betere manier met elkaar.

Daarbij willen we de server ook gebruiken om met de community te kunnen gamen en de community met elkaar. We kunnen via Discord makkelijker met de community in contact staan en dat is iets wat we de afgelopen jaren zelf ook wel gemist hebben. De die-hards op PSX-Sense herinneren zich vast nog wel de chat op het forum, dit waren goede tijden en die missen we. We hopen dat jullie graag deelnemen aan onze Discord server om zo makkelijker met elkaar speelsessies af te spreken en te kunnen babbelen.

Je kunt onze server joinen via deze link en hopelijk zien we je dan snel op Discord!