Met de release van Destiny 2: New Light heeft Bungie alle spelers op een Power Level van 750 gezet. Het doel is sindsdien om de softcap van Power Level 900 te bereiken, wat voor iedereen mogelijk is. Ongeacht of je Shadowkeep wel of niet bezit.

Het bereiken van 900 is ook vrij gemakkelijk en het kost hooguit 8 uur, maar als je geen zin hebt om met al je personages dezelfde activiteiten te doen, dan is er een alternatieve optie. Bungie heeft namelijk ‘Character Boosters’ beschikbaar gesteld voor 2000 Silver per stuk, oftewel ongeveer €20,-.

Daarmee kan je tegen betaling dus snel boosten van 750 naar 900. Nu zijn dergelijke boosters niet nieuw, maar bijzonder is wel dat het alleen aangeschaft kan worden als je al een personage op 900 hebt. Bovendien moet je direct een personage kiezen, want het is geen consumable.

Wil je je andere personages sneller omhoog helpen en je hebt geen zin om te grinden, dan is dit een optie. Wel mag gezegd worden dat de booster nogal prijzig is, gezien de boost slechts 150 Power punten betreft.