Steven Ogg, beter bekend als Trevor uit GTA V of Simon uit The Walking Dead, heeft een kleine hint gegeven over de nieuwe GTA. Dit nieuwe deel gaat hoogstwaarschijnlijk Grand Theft Auto VI heten, maar het bestaan van de game noch de naam ervan is een goed bewaard geheim. Aangezien Steven Ogg stemacteur is geweest voor Trevor in Grand Theft Auto V, is het logisch dat hem soms gevraagd wordt hoe het zit met een eventueel vervolg op deze ontzettend populaire game.

Tijdens de Brasil Game Show werd er opnieuw aan zijn mouw getrokken en de beroemde vraag werd aan zijn voeten gelegd. Hier antwoordde hij heel kort op met ‘soon’ oftewel binnenkort, maar legde vervolgens ook uit dat de titels van Rockstar Games zo’n 7 á 8 jaar duren om te maken, “reken maar uit” voegde hij daaraan toe. Hiermee laat hij dus een beetje doorschemeren dat 2020 een goede kandidaat is voor de aankondiging van GTA VI.

Grand Theft Auto V kwam uit in 2013 en als je hier 8 jaar bij optelt, dan heb je een mogelijke release te pakken in 2021. De uitspraak van Steven Ogg klinkt mogelijk heel algemeen, maar de kans is groot dat iemand bij Rockstar hem dit verteld heeft en dat het bij hem is blijven hangen. Het is logisch dat er tijdens acteerwerk wordt gevraagd hoe lang het duurt tot de game uitkomt, iets waar ze zelden duidelijk antwoord op krijgen.

Mocht er door Rockstar aan Steven Ogg gezegd zijn dat het zo’n 7 á 8 jaar duurt tot alles klaar is voor release, dan houdt hij hier natuurlijk aan vast.