Sommige tijden van het jaar lenen zich enorm goed voor een speciaal evenement en menig ontwikkelaar zal het ermee eens zijn dat Halloween zich perfect ontleent voor interessante thema maps, skins en meer.

Ook ontwikkelaar NetherRealm Studios laat de kans niet liggen om een aantal spooky extra’s aan Mortal Kombat 11 toe te voegen. Zo mag je bijvoorbeeld vier nieuwe thematische baasgevechten verwachten. Ook worden er Halloween modifiers toegevoegd aan de game, waaronder vliegende heksen en vleermuizen, sprintende zwarte katten, vallende pompoenhoofden en grafstenen die zowaar uit de grond groeien. Ook kun je nieuwe nieuwigheden ontgrendelen, zoals Brutalities, consumables en meer.

Ben je geïnteresseerd in sfeervolle Halloween skins, dan is het Masquerade Skin Pack wellicht iets voor jou. Dit pakket bevat themaskins voor de personages Jade (Wicked Witch), Kabal (Psyko Killer) en Liu Kang (Calavera) en kost €5,99.

Los hiervan wordt vandaag een gratis update uitgebracht die Team Raid aan de game toevoegt. Dit brengt een nieuwe multiplayer toren naar de Towers of Time modus, waarin je met twee tot drie spelers als team moet samenwerken en groepsuitdagingen moet voltooien om aan het einde een sterke baas te verslaan. Hiermee kun je unieke beloningen in de game ontvangen.