De belangrijkste voetballers zien er in FIFA 20 over het algemeen tip top in orde uit. EA investeert veel aandacht en tijd in het namaken van de spelers, zodat je ze al goed van een afstand kan herkennen. Het kan echter ook fout gaan en dat heeft Franck Ribéry ontdekt (via Eurogamer).

De voetballer die jaren uitkwam voor Bayern München en nu voor Fiorentina speelt, speelde FIFA 20 met zijn kinderen en kwam zichzelf tegen. Hij herkent zich echter niet in zijn virtuele evenbeeld, waardoor hij de vraag op Twitter stelde wie de speler is die zijn naam draagt.

Konami kon het niet laten door hier leuk op in te haken, gezien Ribéry er in eFootball PES 2020 wel naar behoren uitziet.

blank

Het is overigens vreemd dat de voetballer er zo raar uitziet in FIFA 20, met name omdat hij er in FIFA 19 wel goed uitzag. Misschien heeft het te maken met zijn overstap naar Fiorentina, die door EA Sports als minder belangrijk wordt gezien om tijd in te investeren. Mocht dat zo zijn, dan hadden ze beter naar het model van vorig jaar kunnen teruggrijpen, want dit lijkt nergens op.

De echte Franck Ribéry

blank