De PlayStation VR-game Blood & Truth kwam eerder dit jaar uit en wij hebben ons uitstekend vermaakt met deze titel. Het was daarom ook goed nieuws dat er extra post-launch content voor het spel op de planning stond. Deze zomer werd de game onder meer uitgebreid met een New Game+ modus en een nieuwe moeilijkheidsgraad.

Inmiddels is er weer een nieuwe gratis content update voor Blood & Truth uitgebracht. Deze keer zijn er vijf nieuwe Gun Skill uitdagingen aan het spel toegevoegd. Deze challenges testen op diverse manieren jouw vaardigheden met wapens.

In Quick Draw, een uitdaging die zich afspeelt in het Wilde Westen, draait alles om timing. Het is namelijk de bedoeling om precies op het juiste moment je revolver te trekken. In de tweede challenge, genaamd Pistol Spinning, moet je je doelwitten eerst activeren door zo snel mogelijk je pistool in je hand te draaien, alvorens je ze kunt uitschakelen. Multitasken is de sleutel in Mechanism, de derde uitdaging. Hierin moet je zo lang mogelijk zien te overleven door de weg naar time-boost doelwitten vrij te maken en deze uit te schakelen.

Color Coded is de naam van een andere Gun Skill challenge. Hierin beschik je over twee pistolen tegelijk en beide hebben een andere kleur. Je staat tegenover doelwitten die er ook in die twee kleuren zijn. De bedoeling is om met het juiste pistool het juiste doelwit neer te schieten. De vijfde en laatste uitdaging is Hot Swapping. Ook hier zijn er doelwitten in twee kleuren, maar de twist is dat je op het juiste moment je wapen moet wisselen. Naast een pistool heb je in deze uitdaging namelijk ook een rifle, voor doelwitten op afstand.