Ouch, de nieuwe WWE 2K20 van uitgever 2K Games blijkt nogal een rommeltje te zijn afgaande op beelden die momenteel in de rondte gaan op sociale media. Spelers tonen verschillende glitches en bugs in de game gepaard met gedateerde grafische prestaties en daar zijn de fans niet zo blij mee. Het is de eerste keer dat 2K Games een WWE-game uitgeeft zonder dat Yuke’s de ontwikkelaar is, in plaats daarvan is er gekozen voor Visual Concepts.

Het lijkt er nu echter op dat men er beter aan had gedaan om de WWE-game van dit jaar wat langer in ontwikkeling te houden en dat ze misschien zelfs wel een jaartje hadden moeten overslaan. Het resultaat, zoals je hieronder ziet, is namelijk niet al te best en de hoeveelheid bugs is behoorlijk groot. De glitches zijn daarbij behoorlijk bizar en te heftig voor een game die aan consumenten verkocht wordt. Grafisch is het al helemaal een drama, terwijl de game met de laatste delen juist zulke grote stappen vooruit heeft gemaakt.

De game is vanaf vandaag verkrijgbaar, maar we raden een ieder aan nog even te wachten met eventuele aanschaf tot er meer bekend is over de prestaties en komende patches voor de game.

[WWE2K20] [Video] Referee refuses to count the pinfall from r/PS4