Na jaren van afwezigheid is Captain Price weer terug en dat in een gloednieuw avontuur. Call of Duty: Modern Warfare is inmiddels verschenen en in de singleplayer ga je met hem op pad. Hij is natuurlijk een geharde soldaat met ontzettend veel ervaring en daarom zijn we op zoek naar de beste van de beste rekruten.

In samenwerking met Activision mogen we een ontzettend dik goodiepakket weggeven met daarin allerlei toffe Call of Duty: Modern Warfare items. Als rekruut zul je je immers wel goed moeten kleden om met Captain Price aan de slag te gaan, dus in het pakket tref je min of meer een volledig outfit aan!

  • Exemplaar van Call of Duty: Modern Warfare
  • T-shirt
  • Trui
  • Pet
  • Broek
  • Mini figurine

Wil jij dit pakket winnen? Dan moet je het beste in jezelf bovenhalen! Voor de andere rekruten die ook in aanmerking komen hebben we nog een extra setje goodies liggen, dus naast de hoofdprijs hebben we ook nog een troostprijs!

Goed, het is tijd om op missie te gaan! Zet in je sollicitatie neer waarom Captain Price jou moet kiezen als nieuw teamlid, zodat je de klus in Call of Duty: Modern Warfare kunt klaren. Hoe je de ‘sollicitatie’ inricht is volledig aan jou, maak er wat leuks van. Bij een sollicitatie is het natuurlijk belangrijk dat je weet te overtuigen, dus enkel de beste van de beste rekruten maken kans.

Heb jij jouw sollicitatie af? Dan dien je de onderstaande stappen te volgen en je creatie met ons te delen. Binnenkort hoor je dan of je bent aangenomen tegen de soldij van het goodiepakket!

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Captain Price'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Activision zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 3 november 2019. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Activision.