Budgetzondag – Games – 23 januari

GTA IV: Complete Edition

GTA IV speelt zich af in Liberty City, een stad gebaseerd op New York. Dit Liberty City is echter niet dezelfde stad als die uit GTA III en Liberty City Stories. Een paar bekende locaties in New York zijn in ongeveer gelijke vorm in het spel gestopt waaronder New Jersey, Manhattan, The Bronx, Brooklyn, het Empire State Building, het Vrijheidsbeeld, Saint Patrick`s Cathedral en Times Square.

Jij speelt in het oorspronkelijk deel als Niko Bellic. De Complete Edition bevat twee zeer uitgebreide uitbreidingspakketen die meer elk ongeveer 10 uur aan gameplay toevoegen. De Complete Edition bevat The Lost and the Damned, The Ballads of Gay Tony en het oorspronkelijke GTA IV.

Prijs: €21,42
Verzendkosten: €1,25
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Colin McRae: DiRT 2

De legendarische rallycoureur Colin McRae heeft al jaren zijn eigen gameserie. Na zijn dood in 2007 heeft ontwikkelaar Codemasters besloten om de rallygames onder de naam Colin McRae uit te blijven brengen. Ze zijn Colin dus niet vergeten, sterker nog; Colin McRae: DiRT 2 is één grote hommage aan de overleden coureur.

Colin McRae speelt een centrale rol in de carrièremodus van DiRT 2. Zo zul je tussen de races door een aantal vrienden en collega’s uit de rallywereld horen praten over Colin. Daarnaast is er een speciale ‘Colin McRae Memorial Cup’ in het leven geroepen.

Prijs: €17,50
Verzendkosten: €2,-
Link: 4evergames
iDeal: Ja

Prototype

Prototype vertelt het verhaal van Alex Mercer, een man die achtervolgd wordt door gebeurtenissen uit zijn verleden. In New York City vecht hij een geheime oorlog uit. Als een samenzwering verbonden met zijn afkomst de toekomst van de mensheid bedreigt, gaat het uiteindelijk van kwaad tot erg. Dankzij Mercer’s speciale krachten kan hij de gedaantes van iedereen aannemen die zijn pad kruist, inclusief zijn of haar speciale krachten of vaardigheden.

Prijs: €16,72
Verzendkosten: €1,94
Link: Azerty
iDeal: Ja

 1. Anoniem -   
  Fraggernl's avatar

  Is prototype vergelijkbaar met infamous? Ik stay namelijk in overweging tussen deze twee.

 2.    3745 XP
  vinnie1234's avatar

  @Fraggernl:

  Infamous is veel beter 😉 Prototype raakte bij mij snel verveeld ;)!

 3.    283 XP
  Alycan's avatar

  @Fraggernl: Hou je van veel keuzes en dingen 2 doen dan is infamous jouw ding.

  Ben je echter meer van snelle en brute actie dan moet je prototype nemen.

  Verder zijn de games vrij overeenkomstig.

 4.    28 XP
  Plaplar's avatar

  Prototype is zeker een aanrader, je hebt erg veel krachten, en eigenlijk is het net zo leuk als je het zelf maakt.

  Al hou je van een goed verhaal en kap je ermee als je het uit hebt moet je Prototype niet kopen, maar al hou je van lekker rotzooien in de stad, met over de top krachten die gelinkt staan aan veel bloed, explosies en meer is Prototype echt wat voor jou 😉

 5.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  @Fraggernl: Prototype

 6.    113 XP
  lordofcookies's avatar

  prototype en infamous zijn beide geweldige spellen. en zijn ook niet zo duur

 7.    80 XP
  multikill08's avatar

  GTA 4 is natuurlijk een aanrader voor iedereen die hem nu nog niet heeft!

 8. Anoniem -   
  Fraggernl's avatar

  Tja ik denk dat ik maar voor beiden ga. Bedankt allemaal.

 9. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  @Fraggernl: @Fraggernl:

  Prototype heb ik laatst ook gekocht. Maar ik heb de game echter na een paar missies niet meer gespeeld. Het is continu hetzelfde. In het begin is het wel leuke om van gedaante te verwisselen en tegen gebouwen op rennen enzo. Maar dat gaat erg snel vervelen. Ook grafisch is het niet erg boeiend. Infamous lijkt me dan ook de betere keuze

 10.    120 XP
  Qim0's avatar

  @Fraggernl: Ik vind Prototype te veel gehypt, grafisch is de game gewoon slecht, je ziet terwijl je over de muren loopt gewoon hele stukken in de vorm van driehoeken van het gebouw afvliegen. Gameplay is op zich best lekker en snel, maar de verveling sloeg bij mij al snel toe. Ook weinig variatie in omgevingen.

  InFamous heeft een zeer sterk verhaal en kun je met gemak 2 keer uitspelen door eerst de goede weg en dan de slechte weg te kiezen. Grafisch veel beter uitgewerkt als Prototype. Misschien minder bruut, minder bloed e.d. maar wel meer game met een betere structuur.