GTA IV: Complete Edition

GTA IV speelt zich af in Liberty City, een stad gebaseerd op New York. Dit Liberty City is echter niet dezelfde stad als die uit GTA III en Liberty City Stories. Een paar bekende locaties in New York zijn in ongeveer gelijke vorm in het spel gestopt waaronder New Jersey, Manhattan, The Bronx, Brooklyn, het Empire State Building, het Vrijheidsbeeld, Saint Patrick`s Cathedral en Times Square.

Jij speelt in het oorspronkelijk deel als Niko Bellic. De Complete Edition bevat twee zeer uitgebreide uitbreidingspakketen die meer elk ongeveer 10 uur aan gameplay toevoegen. De Complete Edition bevat The Lost and the Damned, The Ballads of Gay Tony en het oorspronkelijke GTA IV.

Prijs: €21,42
Verzendkosten: €1,25
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Colin McRae: DiRT 2

De legendarische rallycoureur Colin McRae heeft al jaren zijn eigen gameserie. Na zijn dood in 2007 heeft ontwikkelaar Codemasters besloten om de rallygames onder de naam Colin McRae uit te blijven brengen. Ze zijn Colin dus niet vergeten, sterker nog; Colin McRae: DiRT 2 is één grote hommage aan de overleden coureur.

Colin McRae speelt een centrale rol in de carrièremodus van DiRT 2. Zo zul je tussen de races door een aantal vrienden en collega’s uit de rallywereld horen praten over Colin. Daarnaast is er een speciale ‘Colin McRae Memorial Cup’ in het leven geroepen.

Prijs: €17,50
Verzendkosten: €2,-
Link: 4evergames
iDeal: Ja

Prototype

Prototype vertelt het verhaal van Alex Mercer, een man die achtervolgd wordt door gebeurtenissen uit zijn verleden. In New York City vecht hij een geheime oorlog uit. Als een samenzwering verbonden met zijn afkomst de toekomst van de mensheid bedreigt, gaat het uiteindelijk van kwaad tot erg. Dankzij Mercer’s speciale krachten kan hij de gedaantes van iedereen aannemen die zijn pad kruist, inclusief zijn of haar speciale krachten of vaardigheden.

Prijs: €16,72
Verzendkosten: €1,94
Link: Azerty
iDeal: Ja