Bungie heeft aangekondigd dat Festival of the Lost komende week weer terugkeert in Destiny 2. Dit in-game event, speciaal in het teken van Halloween, gaat om precies te zijn op dinsdag 29 oktober van start en op 19 november zal het ten einde komen. Het is de tweede keer dat het evenement plaatsvindt in Destiny 2, nadat het ook al meerdere keren werd georganiseerd in het eerste deel.

Tijdens Festival of the Lost is de Tower helemaal versierd met griezelige decoraties, wat te danken is aan de terugkeer van Eva Levante. Door met haar te praten ontvang je de Masquerader Helmet en dat is het begin van de viering van Festival of the Lost.

Tijdens het event kun je weer allerlei nieuwe items vrijspelen. Zo kun je Chocolate Strange Coins verkrijgen door aan activiteiten mee te doen, waarmee je vervolgens versieringen voor je helm kunt vrijspelen. Candy keert ook weer terug als beloning en hiermee kun je onder meer de Braytech Werewolf Legendary Auto Rifle aanschaffen. Spelers kunnen ook de Haunted Forest bezoeken, waar je een kwartier de tijd krijgt om zo ver mogelijk te komen in een omgeving vol gevaren.

Verder zijn er tijdens Festival of the Lost nog tal van andere items vrij te spelen waarmee je het uiterlijk van je Guardian kunt aanpassen. Iedereen kan deelnemen aan het evenement, dus ook degenen die New Light, de free-to-play versie van Destiny 2, bezitten.