Infinity Ward: “MW2-problemen zo snel mogelijk oplossen”

Het lijkt de laatste tijd niet erg goed te gaan met de nieuwe games van de succesvolle franchise Call of Duty. Waar er veel klachten zijn over Black Ops van Treyarch, deze krijgt vandaag een nieuwe patch, is er ook veel te doen omtrent Modern Warfare 2 van Infinity Ward. In beide gevallen gaat het om de online multiplayer modus waar er veel problemen bij zijn.

In het geval van Infinity Ward zijn de problemen vooral gekomen doordat GeoHot de PlayStation 3 volledig heeft gehacked. Hierdoor zijn ook veel veiligheidsproblemen bij Modern Warfare 2 ontstaan op de de PlayStation 3. Gelukkig weet niemand minder dan Robert Bowling van Infinity Ward vandaag te melden dat ze enorm druk bezig zijn om zo spoedig mogelijk met een juiste oplossing te komen om al deze problemen voor Call of Duty: Modern Warfare 2 op te lossen.

“Update: I just left a security meeting with the coders here at Infinity Ward where we discussed a lot of solutions. I feel good about the meeting, but of course I can’t go into detail on the possible solutions we discussed as we don’t want to give out any information that could potentially hinder the security any further.

Once I have more information, I will post it here.

The key factor I want you to know is, that while any update takes time, we are looking to make the process as quick as possible and nothing is being left unattended.

Our main focus right now is on:

1) Preventing hackers from affecting legitimate players.
2) Addressing users who have already been affected.”

Boxshot Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty: Modern Warfare 2

Releasedatum:
10-11-2009
Genre:
Actie
Uitgever:
Activision
Ontwikkelaar:
 1.    692 XP
  pikeepikee's avatar

  er staat ‘back ops’

 2. Anoniem -   
  Vincent's avatar

  @hierboven: Wat maakt dat nou weer uit??

 3.    806 XP
  ShadowhunterrX's avatar

  Wat een grap blijven volhouden dat het door die hack komt ๐Ÿ™‚ , IW jullie save games dombo`s ๐Ÿ™‚

 4.    96 XP
  BOMBERBAY-7's avatar

  Gaan ze geohot de schuld geven HAHAHAHAHAHAHA beetje jammer:P!!!

 5. Anoniem -   
  ricksandhoop's avatar

  @ShadowhunterrX: Het gaat hier denk ik niet om dat 10e prestige gedoe maar meer mensen die een AC-130 zijn en aimbotters en al dat gedoe ๐Ÿ˜‰

 6.    425 XP
  jamez's avatar

  @ricksandhoop:

  Ja en dat was er al voor de ”gehackte” ps3. ๐Ÿ˜‰

 7.    14 XP
  scarypatrick's avatar

  Dit gaat meer om het probleem dat alle stats veranderd kunnen worden met de hack. Niet alleen kun je, je eigen stats verhogen en dergelijken, maar kun je ook de stats van andere spelers omlaag halen. Dit is pas sinds de PS3 gehacked is. Je kunt nu ook alle medals en thropies halen zonder te spelen. Te tries gewoon…

 8.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Mijn vriend was opeens prestige 10! Gewoon gehackt door een
  ander. ECHT LACHUH!!>