De release van de langverwachte Star Wars-game Jedi: Fallen Order nadert nu snel. Op 15 november trekken we massaal de lightsaber en mogen we de game van Respawn Entertainment gaan ervaren.

De ontwikkelaar achter Apex Legends brengt ons deze nieuwe titel en dat gaat natuurlijk gepaard met hoge verwachtingen, aangezien de ontwikkelaar bekend staat als één van de betere.

Om de release te vieren is er alvast een launch trailer uitgebracht, die kun je nu hieronder bekijken.

Star Wars Jedi: Fallen Order volgt de avonturen van Cal Kestis, een jonge Padawan die op de vlucht is in donkere tijden nadat Order 66 is geëxecuteerd. De duivelse Inquisitors van de Empire worden geleid door de Second Sister, terwijl Cal wordt geholpen door bondgenoten Cere, Greeze, zijn altijd betrouwbare droid BD-1 en enkele bekende gezichten uit het Star Wars-universum.

Samen gaan zij op een ongelooflijke reis, waarin zij helpen om de Jedi-orde te herbouwen. Cal’s avontuur brengt spelers naar zowel nieuwe als bekende planeten om opnieuw verbinding te maken met de Force, zijn lightsabervaardigheden te verbeteren en om uit te groeien tot Jedi.