De Canadese studio Red Barrels kennen we natuurlijk als de ontwikkelaar achter de Outlast serie. Het eerste deel uit deze horrorreeks verscheen in 2013 en het vervolg kwam ruim twee jaar geleden uit. We hebben al een tijdje niets meer van de ontwikkelaar vernomen, maar binnenkort komen we erachter wat de studio als volgende project voor ons in petto heeft.

Red Barrels is via Twitter namelijk begonnen met het teasen van een nieuwe game. De ontwikkelaar deelde een afbeelding met de tekst “Where freedom ends” en daarbij liet het bedrijf weten dat een aankondiging aanstaande is.

De grote vraag is nu natuurlijk welke game Red Barrels binnenkort gaat aankondigen. Outlast 3 lijkt natuurlijk voor de hand te liggen, maar het kan uiteraard ook iets anders zijn. Eind 2017 liet Red Barrels weten dat er hoe dan ook geen DLC voor Outlast 2 zou verschijnen, maar dat een derde deel in de serie er uiteindelijk wel zal komen. De studio meldde toen echter ook dat er aan een “distinct experience” in het Outlast universum werd gewerkt. Zou dat dan de volgende game van Red Barrels gaan worden? Binnenkort weten we meer.

https://twitter.com/TheRedBarrels/status/1189919986518650882