Bijna drie jaar na de release blijkt For Honor nog steeds een populaire game. Het volgende seizoen van de actie titel staat alweer voor de deur en zal op 7 november aanstaande van start gaan. Dit betekent onder andere dat je in een geheel nieuwe map – Qiang Pass – je de vijanden kunt gaan bestrijden. Deze map is het thuisgebied van Sun Da en zal alleen speelbaar zijn in de Breach modus.

Over Sun Da gesproken, dat is de mannelijke variant van de nieuwe Zhanau held, die onderdeel is van de Wu-lin factie. De vrouwelijke variant is een krijgster die Fu Huo heet. Beide versies van de Zhanau held zijn verkrijgbaar vanaf 7 november, mits je de Season Pass hebt aangeschaft. Anders zul je een weekje moeten wachten en 15.000 Steel moeten neerleggen. De Zhanau held is een snelle krijger die goed is in het ontwijken van vijandelijke aanvallen, tevens zijn ze bewapend met een zogeheten ‘changdao’, een lange sabel van Chinese afkomst.

Mocht je nog twijfelen over For Honor, dan kun je de standaard editie nu voor €29,99 hier aanschaffen. Als je geabonneerd bent op PlayStation Plus, zakt de prijs zelfs naar €19,49.