Nieuwe Killzone 3 multiplayer map onthuld

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4d25e55eedaf5.jpg

Afgelopen dagen is er heel wat nieuws te rapen rond het derde deel van Guerrilla’s welbekende nieuwe shooter, Killzone 3. Zo hebben we jullie enkele uren geleden verteld dat binnenkort een campain demo zal verschijnen en hebben we jullie enkele dagen geleden een nieuwe multiplayer map laten zien. Vandaag stonden de mannen bij Guerrilla Games weer klaar met een nieuwe trailer voor nogmaals een nieuwe multiplayer map uit de doeken te doen.

De omgeving in deze nieuwe map is voor de verandering in de wilde jungle en zal de Kaznan Jungle gaan heten. Deze multiplayer map zal in tegenstelling tot Bilgarsk Boulevard en Frozen Dam niet speelbaar zijn in de open multiplayer beta die vanaf volgende week 3 februari van start zal gaan. Deze open multiplayer beta zal voor iedereen downloadbaar zijn, zolang je maar een PlayStation Network account hebt.

Killzone 3 zal vanaf 23 februari 2011 bij ons in de winkelrekken liggen. Moest je benieuwd zijn naar wat wij van de multiplayer vinden kan je onze preview over de Killzone 3 multiplayer hier nalezen.

7 reacties

 1.    169 XP
  nWo_PsyKoMaNiaK's avatar

  nice!

 2.    267 XP
  Emile's avatar

  Cool!
  Wat een noobs though XD

 3.    1934 XP
  elazzja's avatar

  Lol die 2 snipers

 4. Anoniem -   
  Ray-Play's avatar

  Heb kleinbeetje het gevoel dat dit de Call of Duty voor de PS3 wordt! Ik bedoel CoD verwaarloosd de ps3 dus krijgen wij killzone 😀 AWESOME!

 5.    35 XP
  s[KiNG]a's avatar

  Dit wordt echt dik!

 6.    44 XP
  louis_1993's avatar

  facking vet! en ZIEKE soundeffects! kopenkopenkopen

 7.    27 XP
  baronruud's avatar

  Ziet er heel goed uit. Hoop alleen dat de gameplay is verbeterd tov KZ2.
  Ben COD gewend en dan is KZ nogal traag.