Dankzij dataminers hebben we flink wat nieuwe info gevonden over Call of Duty: Modern Warfare. Zo zijn er veel mogelijke modi gelekt en er komen in potentie maar liefst 38 nieuwe maps naar de game. Een veelbelovende toekomst dus, mocht dit allemaal uitgebracht worden. Het ziet er dus niet naar uit dat we ons gaan vervelen op termijn met de game.

Opvallend genoeg is er nu wel een modus verdwenen, namelijk de Realism Mode. Waarom de ontwikkelaar dit gedaan heeft is niet duidelijk, maar het lijkt een bewuste keuze te zijn geweest. In Realism werden verschillende HUD elementen verborgen om zo een realistische oorlogsvoering na te bootsen. Wil je een soortgelijke ervaring, dan kan je de Night Vision modus proberen, die ongeveer hetzelfde doet.

Wanneer er meer informatie bekend is over deze actie, laten we dit uiteraard weten. Voor nu hebben we geen idee waarom Infinity Ward deze modus verwijderd heeft, wellicht dat deze binnenkort weer terugkeert, want we kunnen ons niet voorstellen dat dit zo blijft.