Bigben en Big Ant Studios hebben AO Tennis 2 aangekondigd voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De game moet verschijnen op 9 januari 2020 en samen met dit nieuws is er tevens een trailer van de game vrijgegeven.

Die trailer bekijk je hieronder, eerst even een paar details. Het betreft een vervolg op AO Tennis dat in 2018 uitkwam en helaas nogal slechte cijfers kreeg. De ontwikkelaar poogt nu opnieuw een goede tennisgame te maken en zodoende komt dit deel met verschillende nieuwe features.

Zo kent AO Tennis 2 een verhaalgedreven carrière modus, een veelgevraagd onderdeel. Ook zal alle content die door de community is gemaakt in het vorige deel aanwezig zijn in dit tweede deel, dat levert een hoeveelheid op van ruim 20.000 spelers en honderden banen.

Uiteraard kent de game ook een selectie van bekende tennissers, zo zijn onder andere Rafael Nadal, Ash Barty en Angélique Kerber vertegenwoordigd. Verder zitten alle locaties waar de 2020 Australian Open wordt gespeeld in de game.