Eerder dit jaar kwamen we met het nieuws dat de stealth hardcore shooter franchise I.G.I terug zou keren. Het laatste deel verscheen in 2003 en sindsdien leek de franchise te zijn gestopt, maar niets is minder waar. Het derde deel zal I.G.I. Origins heten en laat nu na lange tijd weer meer van zich zien.

In deze teaser trailer zien we niet veel gameplay beelden, maar we krijgen wel een indruk wat je van I.G.I. Origins kunt verwachten. Verwacht met name veel stealth actie en wanneer het nodig is ook explosieve actie. Aan het roer staat ontwikkelaar Antimatter Games, die ook wel bekend zijn van Rising Storm en Red Orchestra. I.G.I. Origins zal een prequel worden, waarin we meer te weten komen over verschillende personages uit de originele games.

In deze game bevinden we ons in een alternatieve realiteit van de Koude Oorlog en sta je in de schoenen van een mannelijke of vrouwelijke spion in dienst van MI6. De game staat gepland voor een release in 2021, dus we moeten nog een aardig tijdje wachten. Hieronder kan je de teaser trailer bekijken.