Binnenkort speelt Jumanji: The Next Level in de bioscopen, het vervolg op de succesvolle film Jumanji uit 2017. Gezien die eerste film zo succesvol bleek te zijn, leek het de makers dan ook een goed idee om een videogame te maken over een film die zich afspeelt in een videogame. Over Inception gesproken…

Dat terzijde is het moment eindelijk daar voor ons om zelf in het vel te kruipen van Dr. Bravestone, Ruby, Mouse en Prof. Shelley en hen te begeleiden op een knotsgek avontuur in de wereld van Jumanji. Jumanji: The Video Game is nu uit en viert dat met een launch trailer.

In de trailer zelf zien we onze vier geliefde hoofdpersonages in actie tijdens verschillende levels. We zien hierbij verschillende combat secties, maar ook enkele gevaarlijke parkour levels waar we spontaan de Indiana Jones theme song bij beginnen te neuriën. Elk personage heeft zo bovendien, net zoals in de film, zijn eigen sterktes en zwaktes, waardoor teamwork een cruciaal element vormt om elkaar in leven te houden. De trailer toont bovendien ook aan dat een lokale split-screen modus met vier spelers tot de mogelijke opties behoort.

Jumanji: The Video Game is nu uit en verkrijgbaar in de PlayStation Store voor €39,99. De launch trailer check je hieronder.