Het is inmiddels duidelijk dat Ghost Recon: Breakpoint een game is geworden die op veel vlakken teleurstelt. Ubisoft ziet dat ook in en de ontwikkelaar heeft beloofd dat er de komende tijd alles aan gedaan zal worden om het spel te verbeteren.

Door middel van een blogpost heeft de ontwikkelaar nu laten weten wat spelers deze maand zoal kunnen verwachten. Om te beginnen verschijnt Title Update 1.0.3 aanstaande dinsdag, 12 november. De volledige patch notes hiervan zijn nog niet vrijgegeven, maar Ubisoft heeft al wel enkele dingen benoemd die worden aangepakt. De update verhelpt onder meer problemen met het inzetten van drones, een issue waarbij NVG’s de crosshairs blokkeren en ook worden de pop-ups die je krijgt als je een missie voltooid aangepakt.

Wat de update verder precies inhoudt, zal blijken wanneer de changelog wordt gepubliceerd. Overigens blijft het voor de maand november niet bij deze update. Title Update 1.0.3.1 wordt namelijk eind deze maand uitgebracht. Hier zijn nog geen details over bekendgemaakt, maar volgens Ubisoft staat deze update in het teken van verbeteringen naar aanleiding van feedback vanuit de community.

Naast updates wordt Ghost Recon: Breakpoint deze maand ook voorzien van nieuwe content. Elke drie weken brengt Ubisoft namelijk twee verhalende Faction Missions uit. Op 12 november worden er weer twee nieuwe missies beschikbaar gesteld, genaamd ‘A Deadly Trap’ en ‘Whistleblower’.